19.6 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Το iOS 17 φημολογείται ότι βελτιώνει την αναζήτηση, το Dynamic Island, το Κέντρο Ελέγχου και άλλα

    Πριν από την αποκάλυψη του iOS 17 από την Apple στο WWDC τον Ιούνιο, μια ανώνυμη πηγή που μοιράστηκε ακριβείς πληροφορίες στο παρελθόν, αποκάλυψε πιθανές νέες δυνατότητες που έρχονται με την ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στην Αναζήτηση, το Dynamic Island, το Κέντρο Ελέγχου και άλλα.

    Σε μια ανάρτηση στο MacRumors Forums και στο Twitter, η πηγή ανέφερε ότι η λειτουργικότητα αναζήτησης θα «βελτιωθεί σημαντικά» στο iOS 17, αλλά δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Το ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης στο iPhone βοηθά στην εμφάνιση πληροφοριών στη συσκευή σας και στον Ιστό, με αποτελέσματα και προτάσεις που παρέχονται καθώς πληκτρολογείτε. Ξεκινώντας με το iOS 16, υπάρχει ένα αποκλειστικό κουμπί “Αναζήτηση” στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης για εύκολη πρόσβαση.

    Η Apple αναμένεται να επεκτείνει το Dynamic Island και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 φέτος. Από την πλευρά του λογισμικού, η πηγή είπε ότι το Dynamic Island θα μπορεί να «κάνει πολλά περισσότερα» στο iOS 17, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το Dynamic Island, το οποίο παρουσιάστηκε στο iPhone 14 Pro πέρυσι, εμφανίζει επί του παρόντος ειδοποιήσεις συστήματος, όπως χαμηλό ποσοστό μπαταρίας και εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, και Ζωντανές Δραστηριότητες, όπως βόλτες με το Uber και βαθμολογίες NBA.

    Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, η πηγή επανέλαβε ότι το iOS 17 θα περιλαμβάνει «σημαντικές αλλαγές» στον σχεδιασμό και την προσαρμογή του Κέντρου Ελέγχου. Το Κέντρο Ελέγχου παρουσιάστηκε με το iOS 7 πριν από σχεδόν μια δεκαετία και φαίνεται σε μεγάλο βαθμό το ίδιο από το iOS 11.

    Η πηγή πρόσθεσε ότι το iOS 17 θα περιλαμβάνει νέες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις προσβασιμότητας που θα δώσουν στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στη διεπαφή χρήστη του iPhone. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με μια κρυφή “Λειτουργία προσαρμοσμένης προσβασιμότητας” που ανακαλύφθηκε στην έκδοση beta του iOS 16.2 πέρυσι. Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν την τυπική οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη με πιο προσβάσιμα στοιχεία διεπαφής χρήστη, να αφαιρέσουν το Dock, να ορίσουν πολύ μεγαλύτερα εικονίδια εφαρμογών και πολλά άλλα.

    Άλλες αλλαγές που αναμένει η πηγή στο iOS 17 περιλαμβάνουν πρόσθετες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις και την οθόνη πάντα ενεργή, περισσότερα φίλτρα εστίασης, βελτιώσεις κλειδιού αυτοκινήτου στην εφαρμογή Πορτοφόλι, ενημερώσεις στις εφαρμογές Κάμερα και Υγεία και έναν σημαντικό αριθμό νέων πλαισίων ARKit καθώς η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τα headset AR/VR που φημολογούνται εδώ και καιρό αργότερα φέτος. Η πηγή είπε ότι η Apple εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να επιτρέψει διαδραστικά γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης.

    Συνολικά, η πηγή πιστεύει ότι το iOS 17 εστιάζει στις βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας. Ως αποτέλεσμα, πιστεύει σθεναρά ότι η ενημέρωση θα παραμείνει συμβατή με τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, σε αντίθεση με μια προηγούμενη φήμη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.