18.5 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Η Apple υποτίθεται ότι εξετάζει διαδραστικά γραφικά στοιχεία για το iOS 17

    Νωρίτερα σήμερα, μια ανώνυμη πηγή που μοιράστηκε ακριβείς πληροφορίες στο παρελθόν αποκάλυψε πιθανές νέες δυνατότητες που έρχονται στο iPhone με iOS 17, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στην Αναζήτηση, το Dynamic Island, το Κέντρο Ελέγχου και άλλα. Επιπλέον, η πηγή ανέφερε ότι η Apple δοκιμάζει εσωτερικά διαδραστικά γραφικά στοιχεία για την Αρχική οθόνη και τη σημερινή προβολή, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα έρθει τελικά.

    “Τα ενεργά γραφικά στοιχεία βρίσκονται υπό δοκιμή, αλλά δεν επιβεβαιώνονται με κανένα τρόπο”, ανέφερε η πηγή σε ένα tweet. Εάν διατεθούν στο κοινό, η πηγή είπε ότι τα διαδραστικά widget θα περιλαμβάνουν κουμπιά με ένα πάτημα και άλλο δυναμικό περιεχόμενο. Η πηγή μοιράστηκε πρόσθετες υποτιθέμενες λεπτομέρειες σχετικά με το iOS 17 σε μια ανάρτηση στο φόρουμ του MacRumors.

    Τα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης, που εισήχθησαν με το iOS 14, προσφέρουν επί του παρόντος πολύ περιορισμένη λειτουργικότητα. «Τα γραφικά στοιχεία παρουσιάζουν πληροφορίες μόνο για ανάγνωση και δεν υποστηρίζουν διαδραστικά στοιχεία, όπως στοιχεία κύλισης ή διακόπτες», λέει η Apple. Αυτοί οι περιορισμοί θα μπορούσαν να σχετίζονται με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

    Πέρυσι, η ίδια πηγή διέρρευσε ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το Dynamic Island στο iPhone 14 Pro πριν ανακοινωθεί η συσκευή. Ωστόσο, δεδομένου ότι η πηγή δεν έχει ακόμη δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμο ιστορικό με τις φήμες της Apple, μένει να δούμε αν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν μοιραστεί αποδειχθούν ακριβείς αυτή τη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.