19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iOS 16.4 Προσθέτει φωνητική απομόνωση για κλήσεις κινητού τηλεφώνου

    Η ενημέρωση του iOS 16.4 που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κοινό στο εγγύς μέλλον περιλαμβάνει φωνητική απομόνωση για κλήσεις κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με σημειώσεις που κοινοποίησε σήμερα η Apple.

    Η Apple λέει ότι η απομόνωση φωνής θα δώσει προτεραιότητα στη φωνή σας και θα αποκλείσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος γύρω σας, κάνοντας πιο καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις όπου μπορείτε να ακούτε καλύτερα το άτομο με το οποίο συνομιλείτε και το αντίστροφο.

    Η απομόνωση φωνής ήταν διαθέσιμη για κλήσεις VoIP που χρησιμοποιούν FaceTime, WhatsApp και άλλες εφαρμογές σε συσκευές με iOS 15 ή macOS Monterey ή μεταγενέστερη έκδοση, και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του μικροφώνου κατά τις κλήσεις μειώνοντας το θόρυβο του περιβάλλοντος. Μέχρι τώρα, δεν ήταν διαθέσιμο για συνομιλίες κινητής τηλεφωνίας, με την Apple να μην προσφέρει κανέναν τρόπο βελτίωσης της ποιότητας κλήσεων.

    Σε μια κλήση FaceTime, η απομόνωση φωνής μπορεί να ενεργοποιηθεί ενεργοποιώντας το κέντρο ελέγχου, πατώντας την επιλογή Mic Mode και επιλέγοντας την επιλογή Voice Isolation, ώστε η λειτουργία να μπορεί να ενεργοποιηθεί με παρόμοιο τρόπο για φωνητικές κλήσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.