16.5 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Το iOS 16 σας επιτρέπει να μεταφέρετε μια eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth #WWDC22

    Το iOS 16 εισάγει μια χρήσιμη νέα δυνατότητα που επιτρέπει τη μεταφορά μιας eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth κατά τη ρύθμιση της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας.

    Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις σε ένα iPhone με iOS 16, πατώντας στο “Ρύθμιση eSIM” εμφανίζεται μια επιλογή μεταφοράς μιας eSIM και του σχετικού αριθμού τηλεφώνου από άλλο iPhone μέσω Bluetooth. Για να μεταφέρετε μια eSIM από άλλο iPhone, η Apple λέει να βεβαιωθείτε ότι το άλλο iPhone είναι κοντά, ξεκλείδωτο, έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth και εκτελεί iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση.

    Η λειτουργία φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά είναι δυνατή μόνο η ολοκλήρωση των μεταφορών Bluetooth των eSIM που εκδίδονται από παρόχους που υποστηρίζουν τη δυνατότητα. Δεδομένου ότι το iOS 16 ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta, η υποστήριξη παρόχου ενδέχεται να είναι περιορισμένη αυτήν τη στιγμή.

    Η Apple συνεχίζει επίσης να παρέχει την πιο παραδοσιακή επιλογή ρύθμισης μιας eSIM σαρώνοντας έναν κωδικό QR που παρέχεται από έναν πάροχο.

    Η eSIM είναι μια ψηφιακή SIM που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φυσική κάρτα nano-SIM. Μια μοναδική eSIM είναι διαθέσιμη στο iPhone XS και νεότερα, ενώ και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 13 υποστηρίζουν διπλή eSIM.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.