16.1 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Το iOS 16 προσθέτει τη λειτουργία «Clean Energy Charging» για το iPhone αργότερα φέτος

    Το iOS 16 είναι πλέον διαθέσιμο σε χρήστες iPhone παντού, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται φέτος. Στο κάτω μέρος του σημερινού της δελτίου τύπου, η Apple παρουσίασε μια νέα λειτουργία “Clean Energy Charging” που έρχεται με μια μελλοντική ενημέρωση στο iOS 16. Δείτε πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει…

    «Η φόρτιση καθαρής ενέργειας στοχεύει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του iPhone βελτιστοποιώντας τους χρόνους φόρτισης για όταν το δίκτυο χρησιμοποιεί καθαρότερες πηγές ενέργειας», λέει η Apple.

    Ακόμη περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό. Με βάση την τρέχουσα εξήγηση της Apple, φαίνεται ότι το iOS 16 θα επιχειρήσει να ξεφορτώσει τη φόρτιση του iPhone σε μια εποχή που τα δίκτυα τροφοδοσίας θα είναι λιγότερο περιορισμένα και θα είναι διαθέσιμη μεγαλύτερη χωρητικότητα καθαρής ενέργειας. Συγκεκριμένα, αυτό έρχεται εν μέσω ανησυχιών σχετικά με τη χωρητικότητα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας σε πολιτείες όπως το Τέξας και η Καλιφόρνια.

    Αυτό θα είναι ένα από τα πολλαπλά χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης φόρτισης που έχει προσθέσει η Apple στο iOS και το iPhone τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, το iPhone προσφέρει μια λειτουργία “Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας” που έχει σχεδιαστεί για να “μειώνει τη φθορά της μπαταρίας σας και να βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της. Αυτό γίνεται με τη μείωση του χρόνου που το iPhone σας ξοδεύει πλήρως φορτισμένο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.