21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple επιτρέπει στους χρήστες να παραμείνουν στο iOS 15.7 με ενημερώσεις ασφαλείας πριν από την αναβάθμιση σε iOS 16

    Η Apple τη Δευτέρα κυκλοφόρησε τελικά το iOS 16 στο κοινό μετά από μήνες δοκιμών beta. Ενώ ορισμένοι χρήστες περίμεναν πολύ για τη νέα οθόνη κλειδώματος και άλλες νέες δυνατότητες που έρχονται με την ενημέρωση, ορισμένοι μπορεί να προτιμούν να περιμένουν λίγο περισσότερο πριν εγκαταστήσουν το iOS 16. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν στο iOS 15, ενώ εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας πριν την αναβάθμιση σε iOS 16.

    Ενώ το iOS 16 είναι σίγουρα η μεγάλη είδηση ​​της ημέρας, η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iOS 15.7 για τους χρήστες iPhone σήμερα. Η ενημέρωση δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές, αλλά συνοδεύεται από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ασφάλειας και οι χρήστες που χρησιμοποιούν iOS 15 έχουν πλέον την επιλογή να εγκαταστήσουν το iOS 15.7 ή το iOS 16.

    Όταν μεταβείτε στο μενού Ενημέρωση λογισμικού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, το iPhone σας θα εμφανίζει ευδιάκριτα την ενημέρωση iOS 15.7. Ως εναλλακτική επιλογή εμφανίζεται η “Αναβάθμιση σε iOS 16”. Απλώς επιλέξτε την έκδοση που θέλετε να εγκαταστήσετε και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης. Εάν πραγματικά δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 16, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στη συσκευή σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.