16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το iOS 16 θα οργανώσει καλύτερα την εφαρμογή Επαφές βρίσκοντας διπλότυπες κάρτες σας #WWDC22

    Η επερχόμενη ενημέρωση iOS 16 της Apple έχει ρυθμιστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να τακτοποιήσουν την ακατάστατη εφαρμογή Επαφές βρίσκοντας και, στη συνέχεια, αφαιρώντας διπλότυπες κάρτες.

    Ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC22 την περασμένη Δευτέρα, το iOS 16 θα φέρει μαζί του μια σειρά από μεγάλες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στην οθόνη κλειδώματος και πολλά άλλα. Ωστόσο, ένα από τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη βελτίωση της ποιότητας ζωής για πολλούς είναι η δυνατότητα εύκολης εύρεσης και, στη συνέχεια, συγχώνευσης διπλότυπων καταχωρήσεων στην εφαρμογή Επαφές.

    Με το iOS 15 εγκατεστημένο, οι κάτοχοι iPhone αφέθηκαν να βρίσκουν τα δικά τους διπλότυπα και να τα αντιμετωπίζουν χειροκίνητα. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν το iOS 16 κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, σύμφωνα με το MacRumors. Το πρόβλημα των διπλότυπων καρτών επαφής δεν είναι νέο. Στην πραγματικότητα, είναι κάτι με το οποίο οι κάτοχοι iPhone, iPad και Mac παλεύουν εδώ και χρόνια. Είναι θετικό το γεγονός ότι η Apple προσθέτει μια δυνατότητα που αντιμετωπίζει ένα κοινό πρόβλημα σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.