19 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple εργάζεται σε ένα MacBook Air 15 ιντσών και ένα MacBook 12 ιντσών για το 2023

    Η Apple εργάζεται σε ένα MacBook Air 15 ιντσών που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη την επόμενη άνοιξη, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Το MacBook Air των 15 ιντσών θα είναι κοντά στο μέγεθος του MacBook Pro 16 ιντσών με μεγαλύτερη οθόνη και θα είναι το μεγαλύτερο MacBook Air της Apple μέχρι σήμερα. Το τρέχον MacBook Air 2022 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η Apple στις 13,6 ίντσες.

    Το MacBook Air 15 ιντσών θα χρησιμοποιούσε την ίδια σχεδίαση με το τρέχον μοντέλο των 13,6 ιντσών, το οποίο εξάλειψε το κωνικό πλαίσιο που χρησιμοποιούσε το MacBook Air για χρόνια.

    Παράλληλα με το MacBook Air 15 ιντσών, η Apple εργάζεται και σε ένα μικρότερο μηχάνημα 12 ιντσών, αν και η ονομασία του πιο μικρού μηχανήματος είναι ασαφής. Η Apple δεν έχει προσφέρει φορητό υπολογιστή 12 ιντσών από το Retina MacBook 12 ιντσών που έκτοτε καταργήθηκε.

    Το MacBook Air 15 ιντσών θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 σε μια προγραμματισμένη εκδήλωση για την άνοιξη και το MacBook 12 ιντσών θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.