21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το iOS 16 έχει ένα όριο στο πόσες προσαρμοσμένες οθόνες κλειδώματος μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του iOS 16 είναι η νέα, προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος του iPhone. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πολλαπλά σύνολα με διαφορετικές ταπετσαρίες, ρυθμίσεις γραμματοσειράς και ακόμη και γραφικά στοιχεία. Ωστόσο, παρά τις πολλές επιλογές προσαρμογής, η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος του iPhone δεν θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε όσες προσαρμοσμένες οθόνες κλειδώματος θέλετε.

    Όπως σημειώθηκε από έναν χρήστη iPhone στο Reddit, υπάρχει όριο 200 προσαρμοσμένων οθονών κλειδώματος ανά iPhone με iOS 16. Μετά από αυτό, το σύστημα ζητά από τον χρήστη να διαγράψει ένα από τα προστιθέμενα σύνολα πριν δημιουργήσει ένα νέο. Φυσικά, αυτό το όριο φαίνεται περισσότερο από αρκετό για πολλούς χρήστες, αλλά είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι η Apple δεν θα σας αφήσει να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό οθονών κλειδώματος.

    Η περιήγηση σε 200 επιλογές οθόνης κλειδώματος δεν φαίνεται και τόσο διαισθητική με την τρέχουσα εφαρμογή. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να περάσετε μέσα από κάθε μια και δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να μεταπηδήσετε από το πρώτο στο τελευταίο, για παράδειγμα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.