22.6 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Το iOS 12 είναι πλέον εγκατεστημένο στο 75% των συσκευών της Apple

    Το iOS 12 βρίσκεται σε όλο και περισσότερα iPhone και iPad εγκατεστημένο, και πλέον είναι γεγονός πως τρεις στις τέσσερις συσκευές της Apple τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας.

    Πρέπει να αναφερθεί ότι ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το iOS 12 βρισκόταν στο 50% των συσκευών και μετά από ακόμη δυο εβδομάδες το ποσοστό αυτό σκαρφάλωσε στο 60% των συσκευών.

    Τώρα, ένα μήνα μετά την παρουσίαση των νέων συσκευών της Apple, το 75% των iPhones και iPads τρέχουν την τελευταία έκδοση του iOS και τα νούμερα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα πως ο ρυθμός υιοθέτησης σε σχέση με τα iOS 11 και iOS 10 είναι κατά πολύ ταχύτερος. Στην παρούσα φάση, σχετικά με τα παλιότερα λογισμικά της εταιρείας, το 11,46% των συσκευών της Apple βρίσκονται στο iOS 11 ενώ μόλις το 5,49% έχουν iOS 10.

    Τα νούμερα όσον αφορά στην αντίστοιχη περσινή περίοδο, δείχνουν ότι το iOS 11 βρισκόταν στο 59% των συσκευών και μετά από μια χρονική περίοδο 7 μηνών άγγιξε το 65% ενώ το iOS 10 χρειάστηκε σχεδόν 5 μήνες για να φθάσει στο 76% πριν από δύο χρόνια. Τα νούμερα αυτά αποδεικνύουν πως το iOS 12 είναι και το πιο δημοφιλές από όλα τα λογισμικά της Apple μέχρι στιγμής.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles