21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Instagram βρίσκει χώρο για περισσότερες διαφημίσεις: Στα αποτελέσματα αναζήτησης και “διαφημίσεις υπενθύμισης”

    Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Meta βρήκε τον χώρο για περισσότερες διαφημίσεις στο Instagram. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τώρα επιτρέπει στους διαφημιστές του Instagram να τοποθετούν διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης για πρώτη φορά. “Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στη ροή στην οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν κύλιση όταν πατούν σε μια ανάρτηση από τα αποτελέσματα αναζήτησης”, λέει η εταιρεία.

    Το Instagram ανακοίνωσε αυτήν την αλλαγή σε μια ανάρτηση ιστολογίου αυτή την εβδομάδα. Η εταιρεία λέει ότι «αρχίζει να δοκιμάζει» διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης με συγκεκριμένους διαφημιστές. «Σκοπεύουμε να λανσάρουμε αυτήν την τοποθέτηση παγκοσμίως τους επόμενους μήνες», λέει το Instagram.

    Το Instagram, ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Επίσης, τώρα δοκιμάζει κάτι που ονομάζει “Διαφημίσεις υπενθύμισης”, μια νέα διαφημιστική τοποθέτηση που “διευκολύνει τις επιχειρήσεις να ανακοινώνουν, να υπενθυμίζουν και να ειδοποιούν τους ανθρώπους για μελλοντικές εκδηλώσεις ή κυκλοφορίες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν”.

    Το Instagram λέει ότι ο στόχος των διαφημίσεων αποτελεσμάτων αναζήτησης και υπενθύμισης είναι να βοηθήσουν τους χρήστες του Instagram «να ανακαλύψουν νέες μάρκες, προϊόντα ή επερχόμενες εκδηλώσεις». Το Instagram επεκτείνει τακτικά τον αριθμό των διαφημίσεων στην εφαρμογή του και αυτό είναι μόνο το πιο πρόσφατο παράδειγμα.Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.