17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το πρόγραμμα περιήγησης Opera λαμβάνει ChatGPT με “AI Prompts” και νέα πλαϊνή γραμμή στο Mac

    Το Opera είναι το πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης που ενσωμάτωσε την τεχνητή νοημοσύνη του OpenAI – σε μια αρχικά έκδοση πρώιμης πρόσβασης. Ακολουθώντας εταιρείες όπως η Microsoft που έχει μπει πολύ δυνατά στον χώρο αυτό, το νέο Opera σε επιτραπέζιους υπολογιστές διαθέτει “AI Prompts” που το καθιστούν εξαιρετικά γρήγορο στη χρήση, καθώς και η πλαϊνή γραμμή του προγράμματος περιήγησης περιλαμβάνει πρόσβαση στο ChatGPT και στο ChatSonic.

    Η εταιρεία αποκάλυψε τη νέα εμπειρία που υποστηρίζεται από το OpenAI σε ανάρτηση ιστολογίου σήμερα το πρωί.

    Έχουμε μερικά νέα που αλλάζουν το παιχνίδι για εσάς: με τη σημερινή κυκλοφορία, το Opera Browser και το Opera GX ενσωματώνουν μια σειρά από εργαλεία που υποστηρίζονται από AI. Η σουίτα νέων λειτουργιών – δηλαδή τα AI Prompts, καθώς και η πρόσβαση στην πλαϊνή γραμμή στο ChatGPT και το ChatSonic – έχουν ρυθμιστεί να μεταμορφώσουν την εμπειρία περιήγησής σας: δεν θα ζήσετε απλώς το μέλλον του ιστού, αλλά θα περιηγηθείτε με υπερδυνάμεις.

    Εκτός από την καινοτόμο νέα λειτουργία AI Prompts της Opera, έχετε πλέον πρόσβαση στις εκδόσεις web των ChatGPT και ChatSonic ακριβώς στην πλαϊνή γραμμή. Μπορούν να σας προσφέρουν βοήθεια με ένα ευρύ φάσμα ερωτημάτων και ζητημάτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιδέες, περιλήψεις, μεταφράσεις, διαδρομές. Μπορείτε να γράψετε κώδικα, να μάθετε μουσική, να λάβετε βοήθεια για τα μαθηματικά, το σχέδιο κειμένου – η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται! Το ChatSonic είναι επιπλέον τόσο έξυπνο που μπορεί να δημιουργήσει εικόνες για εσάς. Συνολικά, τα νέα εργαλεία AIGC προσφέρουν μια πύλη σε έναν πιο προσωπικό και έξυπνο ιστό – που παρέχει λύσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Λάβετε υπόψη ότι για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία AIGC στην πλαϊνή γραμμή, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμούς με τις αντίστοιχες υπηρεσίες ή να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας, εάν έχετε ήδη.

    Η εταιρεία λέει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης που είναι σε «πρώιμη πρόσβαση» τώρα σε Mac, Windows και Linux για το τυπικό πρόγραμμα περιήγησης Opera και σε Mac και Windows με Opera GX.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.