20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iMac Pro αφαιρέθηκε από το site της Apple και επίσημα λοιπόν αποτελεί παρελθόν

    Το iMac Pro επίσημα αφαιρέθηκε από το site της Apple καθώς και από την Apple Store εφαρμογή. Αυτή η κίνηση έρχεται μετά την ανακοίνωση της εταιρείας πριν δύο εβδομάδες πως το iMac Pro θα ήταν διαθέσιμο μόνο μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

    Πλέον το iMac Pro URL, σε επαναφέρει στην ενότητα με τα Mac στο site της Apple.

    To iMac Pro είχε παρουσιαστεί το 2017 προσφέροντας ένα πιο ισχυρό iMac για τους καταναλωτές εκείνους που θέλαν Intel Xeon επεξεργαστές για να καλύψουν κατά κύριο λόγο της επαγγελματικές τους ανάγκες. Το σασί του δεν είχε αλλάξει σχεδίαση αλλά είχε ένα πιο αποδοτικό σύστημα ψύξης από τα υπόλοιπα iMac καθώς και ένα space gray φινίρισμα.

    Το 2020 οι νέοι iMac ξεκίνησαν να υπερτερούν του iMac Pro σε αποδόσεις κάτι που συνεχίστηκε αργότερα με την εισαγωγή των πρώτων M1 Mac mini, MacBook Pro και MacBook Air.

    Σίγουρα κάποια iMac Pro θα υπάρχουν ακόμη στην αγορά αλλά σίγουρα δεν αποτελούν με βάση και το κόστος τους μια καλή αγορά πλέον ειδικά μιας και η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα iMac γραμμή με νέο μάλιστα σχεδιασμό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.