20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο ιδρυτής της Epic Games σε νέα επίθεση στην Apple για το promoting του PUBG

    Με την μεγάλη δικαστική διαμάχη της Epic Games απέναντι στην Apple να ξεκινάει επίσημα τον Μάιο οι εντάσεις κορυφώνονται. Με την Apple να κάνει promoting σήμερα το PUBG, τον μεγάλο ανταγωνιστή του Fortnite, ο ιδρυτής της Epic Games Tim Sweenet βρήκε πάτημα να επιτεθεί στην Apple.

    Με το που η Epic Games ξεκίνησε τις μηνύσεις στην Apple η δεύτερη ξεκίνησε το promoting του PUBG στο App Store και σήμερα είχαμε ακόμη μια τέτοια κίνηση.

    Η ιστορία λέει πως το PUBG είναι πιο παλαιός τίτλος από το Fortnite και ήταν εκείνος που έκανε τα battle royale παιχνίδια γνωστά σε όλους μας. Μάλιστα η PUBG είχε μηνύσει την Epic για αντιγραφή χαρακτηριστικών αλλά τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Επίσης το PUBG είναι δημιουργημένο με την Unreal Engine που την έχει φτιάξει η Epic.

    O Sweetney λοιπόν ανέφερε:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.