19.6 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Το iFixit μας παρουσιάζει τον εσωτερικό κόσμο του HomePod δεύτερης γενιάς

    Ο ιστότοπος επισκευής iFixit σήμερα διέλυσε το HomePod δεύτερης γενιάς που η Apple άρχισε να πουλά την περασμένη εβδομάδα, μοιράζοντας ένα βίντεο με το teardown της συσκευής και δοκιμάζοντας τη δυνατότητα επισκευής της.

    Το HomePod 2 μοιάζει πολύ με το αρχικό HomePod, αλλά η Apple του έδωσε έναν πιο επισκευάσιμο σχεδιασμό που χρησιμοποιεί λιγότερη κόλλα. Με το αρχικό ‌HomePod‌, το iFixit έπρεπε να καταφύγει σε ειδικά εργαλεία κοπής, αλλά η νέα έκδοση δεν έχει τόση κόλλα και είναι πιο εύκολο να το ανοίξει.

    Δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις μέσα στο ‌HomePod‌, με το iFixit να εντοπίζει τον επεξεργαστή S7, LED που εμφανίζονται μέσω της οθόνης στο επάνω μέρος, ένα μεγάλο εσωτερικό γούφερ, πλακέτα ενισχυτή, ψύκτρα, τροφοδοτικό και πέντε τουίτερ.

    Η εμφάνιση του γούφερ είναι ενδιαφέρουσα επειδή το iFixit είναι σε θέση να δείξει πόσο πολύ κινείται ακόμα και όταν η ένταση δεν έχει μεγιστοποιηθεί. Με όλα τα εξαρτήματα ήχου αφαιρεμένα, ο αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας είναι ορατός στο κάτω μέρος του ‌HomePod‌. Είναι ο ίδιος ακριβώς αισθητήρας που υπάρχει στο HomePod mini.

    Συνολικά, το iFixit είπε ότι το ‌HomePod‌ 2 ήταν εκπληκτικά εύκολο να αποσυναρμολογηθεί απλώς και μόνο επειδή η Apple αφαίρεσε όλη την περίσσεια κόλλα. Όσοι θέλουν να επισκευάσουν τα δικά τους HomePods θα πρέπει να μπορούν να το κάνουν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.