19.6 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Το νέο DJI Mini 2 SE μπορεί να πετάξει έως και 31 λεπτά κατά τη λήψη βίντεο

    Το νεότερο drone της DJI είναι το Mini 2 SE, μια προσιτή είσοδος στη σειρά drone της εταιρείας που μπορεί να χωρέσει στην παλάμη ενός χεριού.

    Το Mini 2 SE είναι ένα εξαιρετικά φορητό, φιλικό προς τους κανονισμούς drone που ζυγίζει λιγότερο από οκτώ ουγγιές και εξαιρείται από τη νομοθεσία για τα drone σε πολλές περιοχές παγκοσμίως. Ο αισθητήρας CMOS 1/2,3 ιντσών μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 2,7K και να τραβήξει φωτογραφίες στα 12 megapixel.

    Οι χρήστες θα έχουν μέγιστο χρόνο πτήσης 31 λεπτών με το drone, το οποίο υποστηρίζει έως και έξι μίλια μετάδοσης βίντεο HD. Το εξελιγμένο gimbal καθιστά δυνατό έναν μηχανικό μηχανισμό σταθεροποίησης 3 αξόνων για συνεχείς ομαλές εικόνες.

    Κατά την εγγραφή ταινιών HD, η δυνατότητα ψηφιακού ζουμ 4X της ισχυρής κάμερας επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ λήψεων διαφόρων αποστάσεων και συνθέσεων. Το Mini 2 SE διαθέτει επίσης λειτουργίες QuickShots και Panorama για δημιουργικές εικόνες.

    Τα έξυπνα χειριστήρια πτήσης στο drone προσφέρουν απογείωση και προσγείωση με ένα πάτημα, σταθερή αιώρηση και δυνατότητα επιστροφής στο σπίτι. Έχει επίσης αντίσταση στον άνεμο Επίπεδο 5, που σημαίνει ότι μπορεί να πετάει με ταχύτητες ανέμου που κυμαίνονται από 19 έως 24 μίλια την ώρα.

    Το DJI Mini 2 SE θα είναι διαθέσιμο για $369 από τις 22 Μαρτίου. Η εταιρεία θα προσφέρει το Mini 2 SE ως μέρος μιας δέσμης “Fly More Combo” με πρόσθετες μπαταρίες, έλικες αντικατάστασης και θήκη μεταφοράς για $519.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.