23.7 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Το HomePod μπορεί τώρα να σας ειδοποιήσει εάν ο συναγερμός καπνού ενεργοποιηθεί

    Η λειτουργία Αναγνώρισης ήχου που είναι ενσωματωμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση του HomePod και του HomePod mini είναι πλέον σε θέση να ανιχνεύσει το ηχητικό σήμα ενός συναγερμού καπνού, στέλνοντάς σας μια ειδοποίηση εάν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

    Ανακοινώθηκε όταν το νέο HomePod έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο, η επιλογή Sound Recognition είναι διαθέσιμη από σήμερα, σύμφωνα με το TechCrunch. Μπορεί να ανιχνεύσει τόσο ενεργοποιημένους συναγερμούς καπνού όσο και ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα, στέλνοντας μια ειδοποίηση σε iPhone, iPad ή Apple Watch.

    Εάν βρίσκεστε στο σπίτι, θα ακούσετε ένα συναγερμό καπνού να χτυπά, αλλά αν λείπετε, είναι μια χρήσιμη λειτουργία για να διασφαλίσετε ότι θα ειδοποιηθείτε το συντομότερο δυνατό όταν ανιχνευτεί καπνός ή μονοξείδιο του άνθρακα. Ορισμένοι ανιχνευτές καπνού είναι έξυπνοι και μπορούν να στέλνουν ειδοποιήσεις, αλλά για όσους διαθέτουν τυπικό υλικό, το HomePod προσφέρει αυτή την υπηρεσία

    Η αναγνώριση ήχου συναγερμού καπνού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home σε μια συσκευή Apple. Οι ρυθμίσεις του HomeKit που ενσωματώνουν κάμερα θα μπορούν να στείλουν ένα βίντεο μαζί με την ειδοποίηση, ώστε να μπορείτε να δείτε με μια ματιά τι μπορεί να φταίει και να αντιδράσετε ανάλογα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.