17.1 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Ο ηθοποιός της Apple TV+ σειράς «Mythic Quest» F. Murray Abraham αποχώρησε μετά από ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης

    Οι παραγωγοί της κωμωδίας της Apple TV+ “Mythic Quest” αναγκάστηκαν να αφήσουν τον F. Murray Abraham να φύγει μετά από ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης, γεγονός που εξηγεί την απουσία του χαρακτήρα του στην 3η σεζόν.

    Το “Mythic Quest” είναι μια κωμική σειρά από τους συνδημιουργούς Rob McElhenney, Charlie Day και Megan Ganz. Η σειρά ακολουθεί ένα ποικίλο καστ εργαζομένων που ασχολούνται με τη δουλειά σε μια δημοφιλή εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών.

    Σύμφωνα με μια αναφορά από το Hollywood Reporter, ο F. Murray Abraham αφέθηκε να φύγει από τη σειρά μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν μετά από δύο υποτιθέμενες κατηγορίες για σεξουαλική κακή συμπεριφορά. Του ζητήθηκε να κρατήσει αποστάσεις από κάποιες από τις ηθοποιούς πριν αναφερθεί το δεύτερο περιστατικό.

    «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά και τις διερευνούμε διεξοδικά», ανέφερε σε δήλωσή της η Lionsgate Television. «Ως εταιρική πολιτική, δεν συζητάμε τις ενέργειες του προσωπικού μας».

    Ακολουθούν ήπια spoilers για τη σειρά: Ο χαρακτήρας του, C.W. Longbottom, σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν. Η δεύτερη σεζόν περιείχε μια εκτεταμένη ματιά στο παρασκήνιο του χαρακτήρα σε ένα επεισόδιο που ήταν από τα καλύτερα της σειράς και έτσι οι θεατές εξεπλάγησαν από την ξαφνική και ανεξήγητη έξοδο του χαρακτήρα.

    «Είναι κακό να μην έχουμε τον Murray αυτή τη σεζόν», είπε ο McElhenney σε προηγούμενη συνέντευξη. “Αλλά αναγνωρίζουμε ότι ο C.W. είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και προφανώς ένα τεράστιο μέρος της σειράς. Έτσι, φροντίσαμε να έχουμε έναν πραγματικά κατάλληλο φόρο τιμής σε αυτόν.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.