21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το «Hanx 101 Trivia» του Tom Hanks έρχεται στο Apple Arcade

    Ο ηθοποιός και συγγραφέας Τομ Χανκς δημιούργησε το “Hanx 101 Trivia” και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Apple Arcade στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

    Ο Χανκς έχει δει στο παρελθόν την ταινία του “Finch” να σπάει ρεκόρ στο Apple TV+. Δημιούργησε επίσης την εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου “Hanx Writer” που μοιάζει με γραφομηχανή, η οποία κυκλοφόρησε το 2014.

    Τώρα σύμφωνα με το Variety, βρίσκεται πίσω από το πρώτο παιχνίδι trivia της Apple Arcade. Το “Hanx 101 Trivia” κυκλοφορεί με 58.000 ερωτήσεις σε όλες τις κατηγορίες που κυμαίνονται από την ιστορία και την επιστήμη, έως την τέχνη, τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία.

    «Παίξτε, μάθετε, ανταγωνιστείτε και γίνετε master trivia με το “Hanx 101 Trivia”», λέει η Apple σε μια ανακοίνωση που είδε το Variety, «που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Tom Hanks».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χανκς αφηγείται το παιχνίδι, αν και δεν είναι σαφές αν παρέχει οδηγίες ή εξέφρασε πραγματικά όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.