19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iPhone 14 Pro φημολογείται και πάλι ότι θα ξεκινήσει με αυξημένη αποθήκευση στα 256 GB

    Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max μπορεί να ξεκινήσουν με αυξημένο χώρο αποθήκευσης 256 GB, αντί για την αρχική επιλογή 128 GB που προσφερόταν προηγουμένως για τα μοντέλα iPhone υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με ενημερωμένες προβλέψεις της TrendForce.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, η σειρά iPhone 14 θα είναι περίπου 15% πιο ακριβή από τη μέση τιμή πώλησης της σειράς iPhone 13, αλλά μια υψηλότερη επιλογή αποθήκευσης εκκίνησης στα μοντέλα Pro μπορεί να αντισταθμίσει την αύξηση της τιμής για τους πελάτες. Σύμφωνα με το TrendForce, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max μπορούν να ξεκινήσουν με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και όχι 128 GB όπως προσφέρθηκε στην σειρά iPhone 13.

    Το iPhone 13 Pro με 256 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει $1,099 και το iPhone 13 Pro Max με 256 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει $1,199. Σύμφωνα με την TrendForce, αυτές θα είναι περίπου οι ίδιες τιμές με το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max, αντίστοιχα, με 256 GB αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή. Η TrendForce σήμερα επιβεβαιώσε προηγούμενες αναφορές, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 14 Pro με ενημερωμένη μνήμη RAM.

    Το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max αναμένεται να διαθέτουν την ίδια μνήμη 6GB με το τρέχον iPhone 13 Pro, αλλά θα χρησιμοποιούν τον νεότερο και ταχύτερο τύπο μνήμης LPDDR5.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.