13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η θήκη φόρτισης των AirPods Pro 2 με τρία νέα χαρακτηριστικά εμφανίστηκε σε νέα διαρροή #AppleEvent

    Μια νέα θήκη φόρτισης για το επερχόμενο AirPods Pro δεύτερης γενιάς θα μπορούσε να διαθέτει οπές ηχείων, μικρόφωνο και άνοιγμα για προσάρτημα κορδονιού, σύμφωνα με υποτιθέμενες απεικονίσεις CAD της θήκης που κοινοποιήθηκαν από τον Andrew O’Hara του AppleInsider στο Twitter.

    Ο O’Hara είπε ότι δεν μπορούσε να επαληθεύσει την ακρίβεια των renders, αλλά συμβαδίζουν με προηγούμενες φήμες για την επόμενη θήκη φόρτισης AirPods Pro.

    Η νέα θήκη φόρτισης αναμένεται να δεχτεί την υποστήριξη Find My, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τη θέση της θήκης στην εφαρμογή Find My σε περίπτωση που χαθεί ή τοποθετηθεί λάθος, ακόμη και όταν τα AirPods Pro δεν έχουν τοποθετηθεί στη θήκη. Νωρίτερα φέτος, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είπε ότι η θήκη θα μπορεί να εκπέμπει έναν ήχο όταν χαθεί, κάτι που θα εξηγούσε την προσθήκη οπών για ηχεία.

    Τα renders δείχνουν επίσης μια ενιαία τρύπα για το μικρόφωνο, αν και δεν είναι σαφές σε τι θα χρησιμοποιηθεί. Μια πιθανότητα είναι ότι το μικρόφωνο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δυνατότητα προσβασιμότητας της Apple Live Listen, η οποία μπορεί να βοηθήσει κάποιον να ακούσει μια συνομιλία σε μια θορυβώδη περιοχή ή σε ένα δωμάτιο. Το μικρόφωνο της θήκης θα μπορούσε να πάρει τον ήχο και να τον στείλει στο AirPods Pro που φοράει κάποιος, κάνοντας τον ήχο πιο εύκολο να ακούγεται.

    Τέλος, τα renders δείχνουν μια εγκοπή στη δεξιά πλευρά της θήκης που πιθανότατα προορίζεται για προσάρτηση κορδονιού που παρατηρήθηκε σε προηγούμενη διαρροή. Αυτή η δυνατότητα θα διευκόλυνε την τοποθέτηση μιας θήκης AirPods Pro σε ένα μπρελόκ χωρίς την ανάγκη επιπλέον αξεσουάρ.

    Δεν είναι προφανές από τα CAD αν η θήκη διαθέτει υποδοχή Lightning όπως η τρέχουσα έκδοση ή θύρα USB-C, αλλά οι φήμες δείχνουν ότι η θήκη θα παραμείνει με το Lightning φέτος και θα μεταβεί σε USB-C μαζί με το iPhone 15 τον επόμενο χρόνο. Η θήκη υποστηρίζει επίσης την ασύρματη φόρτιση MagSafe από τότε που έλαβε μια μικρή αναθεώρηση τον Οκτώβριο του 2021.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.