20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Football Manager 2023 Touch έρχεται στο Apple Arcade

    Το δημοφιλές franchise Football Manager πρόκειται να επεκταθεί στο Apple Arcade με την επερχόμενη κυκλοφορία του Football Manager 2023 Touch. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

    Το Football Manager 2023 Touch επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν το ρόλο ενός μάνατζερ ποδοσφαίρου, επιβλέποντας τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο. Αναπτύχθηκε από την Sports Interactive και δημοσιεύτηκε από τη SEGA, το Football Manager είναι δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες.

    Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 120 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας scouters για να συγκεντρώσουν μια ομάδα σούπερ σταρ. Υπάρχουν προκαθορισμένα πρότυπα τακτικής που βασίζονται σε δημοφιλή στυλ και στις Ημέρες αγώνων, υπάρχουν επιλογές για να παρακολουθήσετε τη δράση από το ψηφιακό dugout ή να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Άμεσο αποτέλεσμα” για να μεταβείτε στην πλήρη ώρα.

    Το Football Manager 2023 Touch θα είναι διαθέσιμο σε iPhone, iPad ή Apple TV και θα μπορεί να παιχτεί και στις τρεις συσκευές με την πρόοδο του παιχνιδιού αποθηκευμένη στο iCloud. Διατίθεται υποστήριξη χειριστηρίων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.