19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Fantastical φέρνει widget, προσθήκες και άλλα!

    images

     

    Το Fantastical της Fleixibits, ήδη από τον Νοέμβριο του 2012 έθεσε ψηλά τον πήχη και ήθελε να γίνει η μοναδική εφαρμογή που θα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις εφαρμογές της Apple, Reminder και Calendar.Όσοι το έχετε εγκαταστήσει ή σκοπεύετε να το εγκαταστήσετε θα μείνετε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.

    Στην έκδοση 2.2 που έγινε σήμερα διαθέσιμη, το  Fantastical εκμεταλλεύεται πλήρως το iOS 8 και φέρνει notification widget στις επιλογές του. Στο widget μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε όλο τον μήνα ή την λίστα με τις υποχρεώσεις της ημέρας ή και τα δύο. Όταν επιλέξετε κάποια ημέρα του μήνα, θα σας εμφανίσει όλα τα events. Επίσης μπορείτε να διαχειριστείτε τις υπενθυμίσεις σας μέσα από το widget το οποίο θα κάνει συγχρονισμό με το iCloud χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή.

    Η προσθήκη διαμοιρασμού, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις μέσα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή υποστηρίζει τις iOS 8 extensions. Επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο, επιλέξτε την επιλογή διαμοιρασμού και από το μενού επιλέξτε το Fantastical.Επιπλέον, η νέα έκδοση διαθέτει μια διαδραστική ειδοποίηση με την οποία μπορείτε να αναβάλετε μια υπενθύμιση ή να ολοκληρώσετε ένα έργο. Τέλος, η έκδοση αυτή περιέχει και διορθώσεις σε bugs προηγουμένων εκδόσεων.

    Από σήμερα και για λίγες μέρες θα την βρείτε στο App Store με έκπτωση 40% για iPhone και 20% για iPad.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles