20.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το Facebook ανακοινώνει τη συνδρομητική υπηρεσία «Meta Verified» $12/μήνα

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας “Meta Verified” που έχει σχεδιαστεί για χρήστες του Facebook, η οποία θα παρέχει επαλήθευση για $11,99 το μήνα στο διαδίκτυο ή $14,99 το μήνα στο iPhone ή το iPad.

    Ο Zuckerberg περιέγραψε το Meta Verified ως μια συνδρομή που επιτρέπει σε άτομα να επαληθεύουν έναν λογαριασμό με κυβερνητικό αναγνωριστικό, να λάβουν ένα μπλε σήμα και να λάβουν “πρόσθετη προστασία πλαστοπροσωπίας” έναντι λογαριασμών που “ισχυρίζονται ότι είστε εσείς”. Έρχεται επίσης με “άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών, αποκλειστικά αυτοκόλλητα και ένα δελτίο ειδήσεων που περιγράφει τη λειτουργία λέει ότι θα περιλαμβάνει “πρόσβαση σε αυξημένη ορατότητα και απήχηση.” Μια πλήρης λίστα ανακοινωθέντων χαρακτηριστικών:

    • Ένα επαληθευμένο σήμα, που επιβεβαιώνει ότι είστε ο πραγματικός σας και ότι ο λογαριασμός σας έχει πιστοποιηθεί με κυβερνητικό αναγνωριστικό.
    • Περισσότερη προστασία από την πλαστοπροσωπία με την προληπτική παρακολούθηση λογαριασμών για μιμητές που ενδέχεται να στοχεύουν άτομα με αυξανόμενο διαδικτυακό κοινό.
    • Βοηθήστε όταν τη χρειάζεστε με πρόσβαση σε πραγματικό άτομο για κοινά προβλήματα λογαριασμού.
    • Αυξημένη ορατότητα και προσέγγιση χρηστών με εξέχουσα θέση σε ορισμένους τομείς της πλατφόρμας, όπως αναζήτηση, σχόλια και προτάσεις.
    • Αποκλειστικά χαρακτηριστικά για να εκφραστείτε με μοναδικούς τρόπους.

    Η υπηρεσία «αυξάνει την αυθεντικότητα και την ασφάλεια» στις υπηρεσίες Meta και ακολουθεί το Twitter Blue, τη συνδρομητική υπηρεσία $8 ανά μήνα του Twitter που παρέχει ένα μπλε σημάδι επιλογής και παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Επεξεργασία Tweet.

    Η Meta σχεδιάζει επίσης να κάνει την ίδια διαδικασία επαλήθευσης διαθέσιμη στο Instagram, αλλά θα απαιτούνται ξεχωριστές συνδρομές για κάθε πλατφόρμα, επομένως ένα άτομο ή επιχείρηση που θέλει να επαληθευτεί τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram θα πρέπει να πληρώσει ξεχωριστά τέλη συνδρομής.

    Το Instagram και το Facebook δημιουργούν έσοδα μέσω διαφημίσεων αυτήν τη στιγμή, αλλά αλλαγές όπως η Διαφάνεια παρακολούθησης εφαρμογών της Apple μπορούν να κάνουν τις διαφημίσεις μια αναξιόπιστη ροή εσόδων. Οι πληρωμές συνδρομής θα δώσουν στο Facebook ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα.

    Το Meta Verified θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα προτού επεκταθεί σε άλλες χώρες. Η Meta λέει ότι καθώς δοκιμάζει και μαθαίνει, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook που έχουν ήδη επαληθευτεί, αλλά η έννοια του επαληθευμένου σήματος “επεκτείνεται”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.