16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το ‘Blackb0x’ είναι ένα νέο jailbreak εργαλείο για παλαιότερα Apple TV μοντέλα

    Η Apple σταμάτησε την υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα Apple TVs χωρίς tvOS εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν αρκετοί χρήστες που τα χρησιμοποιούν αυτά τα μοντέλα. Αν είστε ένας από αυτούς πλέον υπάρχει ένα νέο εργαλείο με την ονομασία “Blackb0x” που δίνει δυνατότητα jailbreak.

    Το εργαλείο δουλεύει τόσο με 3ης όσο και με 4ης γενιάς Apple TV κάνοντας εύκολη την διαδικασία του jailbreaking αυτών των συσκευών. Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα Mac.

    Όπως αναφέρει το iDownloadBlog, το jailbreak είναι tethered σε κάποιες περιπτώσεις και σε κάποιες άλλες untethered ανάλογα το μοντέλο και το λογισμικό. Πιο συγκεκριμένα:

    • Apple TV 3,2 (A1469) (tvOS 8.4.x untethered, tvOS 7.x tethered)
    • Apple TV 3,1 (A1427) (tvOS 8.4.x untethered, tvOS 7.x tethered)
    • Apple TV 2,1 (A1378) (tvOS 7.1.2 tethered, tvOS 6.1.4 untethered)

    Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Blackb0x’s GitHub page.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.