15.1 C
Athens
Monday, March 18, 2024
More

    Το AutoCAD 2024 για Mac έρχεται με υποστήριξη για τους επεξεργαστές Apple Silicon

    Η Autodesk ανακοίνωσε σήμερα ότι το ενημερωμένο λογισμικό AutoCAD 2024 και AutoCad LT 2024 για macOS είναι σε θέση να εκτελείται εγγενώς σε Mac silicon της Apple για πρώτη φορά.

    Βελτιστοποιημένο τόσο για Mac με επεξεργαστές της Apple όσο και για Mac με επεξεργαστές της Intel, το ενημερωμένο λογισμικό AutoCAD θα φέρει βελτιώσεις στην απόδοση σε όσους διαθέτουν Mac της σειράς M1 και M2. Η Autodesk λέει ότι η εγγενής υποστήριξη πυριτίου της Apple μπορεί να αυξήσει την απόδοση έως και δύο φορές σε σύγκριση με το μη βελτιστοποιημένο λογισμικό του 2023.

    «Το AutoCAD για Mac 2024 και το AutoCAD LT για Mac 2024 προσφέρουν απίστευτες, νέες βελτιώσεις απόδοσης με τη δυνατότητα να εκτελείται το AutoCAD εγγενώς σε πυρίτιο της Apple», λέει η Dania El Hassan, Διευθύντρια Διαχείρισης Προϊόντων για το AutoCAD, Autodesk. “Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε πώς οι πελάτες μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν πλήρως το πιο πρόσφατο υλικό και τσιπ της σειράς M για ταχύτερους τρόπους εργασίας.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.