14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Asphalt 9 Legends φέρνει το Slipstream mode και 60fps αποκλειστικά για τα νέα iPhone

    Η Gameloft προχώρησε στην αναβάθμιση του “Asphalt 9: Legends” προσθέτοντας ένα νέο event, νέο mode, τέσσερα νέα αυτοκίνητα και μια αποκλειστικότητα για τα iPhone Xs, Xs Max και XR που βελτιώνει την gaming εμπειρία ακόμα περισσότερο.

    Το νέο event είναι το Bugatti Chiron Mega Event όπου οι χρήστες μπορούν να αναμετρηθούν σε νέα events σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το super-car. Όσον αφορά το νέο Slipstream mode, οι οδηγοί θα μπορούν να ακολουθούν τα προπορευόμενα αυτοκίνητα έτσι ώστε να κερδίσουν επιτάχυνση από το slipstream, το πλεονέκτημα της μειωμένης αντίστασης που παίρνει κανείς στην ευθεία όταν κολλά πίσω από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

    Η αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς Arcade Rally της Gameloft φέρνει τέσσερα νέα οχήματα τα οποία είναι τα McLaren 570S Coupe, SIN R1 550, Genty Akylone και Maserati Alfieri, αυξάνοντας την ποικιλία των οχημάτων και τη διασκέδαση στο κατακόρυφο. Εκτός όμως από όλες αυτές τις προσθήκες που είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες, η Gameloft δίνει και μια νέα που έχει να κάνει με τη δυνατότητα του παιχνιδιού να “τρέχει” στα 60fps αποκλειστικά στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, με το οπτικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ομαλό και ευχάριστο για τους gamers.

    Η συγκεκριμένη δυνατότητα για τα 60fps ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμη μόνο στην έκδοση του “Asphalt 9: Legends” για Windows 10, και πλέον είναι διαθέσιμη για τα νέα iPhone αλλά όχι όμως για τα Android smartphones, τουλάχιστον προς το παρόν.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles