22.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το Apple Watch Ultra μπορεί να ελέγχει τη θερμοκρασία του νερού καθώς καταδύεστε και κολυμπάτε

    Το νέο Apple Watch Ultra διαθέτει τη δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του νερού καθώς καταδύεστε, κολυμπάτε και κάνετε μια σειρά από άλλα θαλάσσια σπορ χάρη στη νέα λειτουργικότητα, την πρόσθετη ανθεκτικότητα και μια νέα εφαρμογή Depth που είναι προεγκατεστημένη στο ρολόι.

    Το Apple Watch Ultra είναι το πιο ανθεκτικό Apple Watch μέχρι σήμερα, με χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά στοιχεία που έχουν υλοποιηθεί ρητά για κολυμβητές, δύτες και αθλητές. Το νέο Apple Watch Ultra είναι επίσης το πιο φιλικό προς το νερό Apple Watch, με πιστοποίηση EN 13319, το διεθνές πρότυπο για αξεσουάρ κατάδυσης, όπως μετρητές βάθους που βασίζονται από επαγγελματίες δύτες.

    Κατά την κατάδυση, συγκεκριμένα, οι δύτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια νέα εφαρμογή Βάθος που εμφανίζει πολλές βασικές μετρήσεις, όπως το τρέχον βάθος, ο χρόνος που έχει παρέλθει, η τρέχουσα θερμοκρασία του νερού, ο χρόνος που δαπανάται κάτω από το νερό και πολλά άλλα. Όταν είναι υποβρύχιο, το Apple Watch Ultra ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή Βάθος, καθιστώντας γρήγορη και εύκολη τη λήψη κρίσιμων πληροφοριών χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε χειροκίνητα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.