Friday, May 17, 2024

Η Samsung θέλει να κάνετε flip αντί να αγοράσετε ένα iPhone 14 Pro

Μετά την ανακοίνωση των iPhone 14 και iPhone 14 Pro, η Samsung κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση που φαίνεται να έχει στόχο να πείσει τους πελάτες iPhone να δοκιμάσουν το τελευταίο της Galaxy Z Flip4, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα – “αλλάζει πλευρά”.

Η διαφήμιση, με τίτλο “Join the flip side,”, ξεκινά με έναν χρήστη του Flip4 που δείχνει τη σχεδίαση της συσκευής σε αυτόν που υποτίθεται ότι είναι χρήστης του iPhone, τονίζοντας χαρακτηριστικά όπως το πώς μπορεί να στέκεται για να τραβήξει ομαδικές selfie. “Δεν θα άλλαζα ποτέ στη Samsung. Λατρεύω το τηλέφωνό μου”, λέει ο χρήστης του iPhone, πιθανώς γιατί είναι γνωστό ότι οι χρήστες του iPhone είναι «πεισματάρηδες» στο να δοκιμάσουν συσκευές που κατασκευάζονται από εταιρείες εκτός της Apple.

Στη συνέχεια, ο πελάτης του iPhone αποκτά εμμονή με οτιδήποτε ανοίγει και κλείνει, όπως ένα βιβλίο, ένα κάθισμα τουαλέτας και άλλα. Σε πολλά τμήματα, ο χρήστης του iPhone έχει εμμονή με τα διπλωμένα πράγματα, όπως μια πίτσα, ενώ επαναλαμβάνει στον εαυτό του φράσεις όπως “Πάντα μου άρεσε το τηλέφωνό μου”, “Δεν θα άλλαζα ποτέ” και “Δεν θα αλλάξω ποτέ στη Samsung .”

Προς το τέλος, ο χρήστης του iPhone ξυπνά από τον εφιάλτη και επιχειρεί να διπλώσει το smartphone του στη μέση και επειδή δεν το κάνει, κάνει μια παραγγελία για το Galaxy Z Flip4.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.