19.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Το Apple Watch Series 7 έκανε την εμφάνιση του στην βάση της Eurasian πριν την επίσημη κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο

    Ακριβώς όπως αναμενόταν η Apple έκανε εγγραφή νέων Apple Watch μοντέλων στην βάση δεδομένων της Eurasian. Αυτή η ενέργεια έρχεται την στιγμή που συνεχίζουν οι φήμες για νέα Apple Watch Series 7 τον Σεπτέμβριο με νέα σχεδίαση και άλλες αλλαγές.

    Όπως εντόπισε πρώτο το Consomacτα νέα Apple Watch έχουν την κωδική ονομασία A2473, A2474, A2475, A2476, A2477, και A2478.

    Φυσικά είναι πολύ δύσκολο κάποιος να έχει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά. Σε κάθε περίπτωση αποτελούν ένδειξη για επερχόμενο νέο hardware όπως έγινε και με την iPhone 13 σειρά που η Apple την έκανε εγγραφή στην βάση αυτή πίσω τον Ιούνιο.

    Οι φήμες θέλουν το νέο Apple Watch Series 7 να έρχεται με κάποια νέα σχεδίαση με πιο επίπεδο σχεδιασμό με στοιχεία της iPhone 12 σειρά και του iPad Air πάνω σε αυτό. Επίσης ίσως έχουμε ένα νέο πράσινο χρωματισμό για πρώτη φορά. Το Bloomberg επίσης έχει αναφέρει πως θα έχουμε πιο λεπτά πλαίσια, πιο γρήγορο επεξεργαστή και έτσι όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουν την πιο σημαντική αναβάθμιση από την Apple Watch Series 4 σειρά που κυκλοφόρησε το 2018.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.