16.3 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Οι φήμες για το iPad mini 6 αναθερμάνθηκαν μετά από ερωτηματολόγιο που έστειλε η Apple

    H Apple πυροδότησε νέες εικασίες και φήμες για έναν νέο σχεδιασμό για το iPad mini 6 μιας και απέστειλε ερωτηματολόγιο σε καταναλωτές ρωτώντας τους την γνώμη τους για το μέγεθος της οθόνη του τωρινού μοντέλου.

    Σύμφωνα με το ITHome:

    “Βάση τις πληροφορίες που έχουμε από το Netzinens η Apple πρόσφατα έστειλε ένα ερωτηματολόγιο για να δει αν οι καταναλωτές είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του iPad mini καθώς και με το iPadOS.”

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple ήθελε να μάθει πως αισθάνονται οι χρήστες για το μέγεθος της οθόνης του iPad mini και αν την θεωρούν πολύ μεγάλη, πολύ μικρή ή το ιδανικό μέγεθος για αυτό το iPad.

    Το ερωτηματολόγιο επίσης ρωτούσε τους χρήστες τι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιούν αλλά και tablets από άλλους κατασκευαστές όπως η Amazon και Samsung ακόμη και ποιο smartwatch τους αρέσει.

    Πίσω στο iPad mini η Apple ήθελε να μάθει ποια αξεσουάρ χρησιμοποιούν με το iPad mini και αν χρησιμοποιούν εφαρμογές σε κάθετη ή οριζόντια διάταξη.

    Η Apple στέλνει συχνά ερωτηματολόγια στους καταναλωτές της με αυτές τις ερωτήσεις να είναι από πολύ γενικές ή για την στρατηγική της εταιρείας πολύ ειδικές και χρήσιμες.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να σχεδιάζει μια μεγάλη αλλαγή στο iPad mini αργότερα φέτος με έναν νέο A15 επεξεργαστή και σχεδιασμό που θα το φέρει εμφανισιακά κοντά στα iPad Air και M1 iPad Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.