19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα Macs εντοπίστηκαν στην βάση δεδομένων της Eurasian και μάλλον αφορούν τα ανασχεδιασμένα M1X MacBook Pros

    Καθώς οι φήμες για επερχόμενα M1X MacBook Pro συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό, νέα MacBook μοντέλα με εγκατεστημένο το macOS Monterey έκαναν την εμφάνιση τους στην βάση δεδομένων της Eurasian. Η Apple λοιπόν έχει προσθέσει 2 νέα Macs με την κωδική ονομασία A2442 και A2485.

    Αν και υπάρχουν πολλά Mac μοντέλα και αριθμοί σε αυτή την λίστα τα περισσότερα έχουν να κάνουν με αναβαθμίσεις στο λογισμικό που έρχονται το Φθινόπωρο. Από την άλλη τα A2442 και A2485 δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά.

    Με βάση το παραπάνω ίσως η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει τα φημολογούμενα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro.

    Να θυμίσουμε πως ο Mark Gurman του Bloomberg είχε αναφέρει πως Mac με τον M1X επεξεργαστή αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες ενώ θα ακολουθήσει ένα νέο high end Mac mini.

    Με το M1X chip τα νέα MacBook Pro αναμένεται να έχουν ακόμη πιο εντυπωσιακές αποδόσεις, μια 1080p FaceTime κάμερα, αφαίρεση της Touch Bar και νέες θύρες όπως HDMI και microSD και τέλος επιστροφή της MagSafe συνδεσμολογίας στο καλώδιο φόρτισης τους.

    Στο κομμάτι του σχεδιασμού τα νέα MacBook Pros εικάζεται πως θα έχουν μια νέα σχεδίαση ενσωματώνοντας και μια mini-LED τεχνολογία στην οθόνη τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.