23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το Apple Watch Series 3 τελικά γίνεται sold out παγκοσμίως πριν διακοπεί

    Τα μοντέλα Apple Watch Series 3 ξεπουλούν επιτέλους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple σε όλο τον κόσμο, λίγες μέρες πριν η σειρά αναμένεται να διακοπεί.

    Τρεις από τις τέσσερις διαμορφώσεις της Σειράς 3 που αναφέρονται στον ιστότοπο της Apple είναι επί του παρόντος εκτός αποθέματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, για παράδειγμα, ενώ ένα μοντέλο της Σειράς 3 δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα των ΗΠΑ. Η διαθεσιμότητα διαφέρει σε άλλες χώρες.

    Η επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού watchOS 9 δεν είναι συμβατή με το Apple Watch Series 3 και αναμένεται ότι η Apple θα σταματήσει να πουλά τη συσκευή μετά την παρουσίαση των νέων μοντέλων Apple Watch στην ειδική της εκδήλωση την Τετάρτη.

    Παρουσιάστηκε το 2017, το Apple Watch Series 3 είναι πολύ ξεπερασμένο και μάλλον ζει τις τελευταίες του ημέρες καθώς το watchOS 9 πλησιάζει στην κυκλοφορία, μια ενημέρωση που θα είναι συμβατή για τη Σειρά 4 και νεότερα μοντέλα αργότερα αυτόν τον μήνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.