18.3 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Οι θήκες του Apple Watch Pro φέρονται να υποδηλώνουν επανασχεδιασμένο πλαίσιο και πιο επίπεδη οθόνη

    Φέτος, η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα Apple Watch, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch Series 8, της δεύτερης γενιάς Apple Watch SE και ενός νέου Apple Watch “Pro” με βελτιωμένη αντοχή που απευθύνεται σε αθλητές extreme sports.

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, το Apple Watch Pro θα κάνει το ντεμπούτο του με μια ολοκαίνουργια σχεδίαση που είναι μια νέα επεξεργασία του παράγοντα μορφής που παρουσίασε η Apple για πρώτη φορά με τη Σειρά 4 το 2018. Σήμερα, νέες διαρροές από την Κίνα φέρεται να μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το ανθεκτικό νέο μοντέλο Pro εκ των προτέρων.

    Δύο εικόνες, η μία αναρτήθηκε στο Twitter από τον χρήστη Sonny Dickson (παραπάνω), η άλλη δημοσιεύτηκε στο Weibo από τον χρήστη UnclePan (παρακάτω), οι οποίοι και οι δύο έχουν μοιραστεί ακριβείς πληροφορίες στο παρελθόν, υποτίθεται ότι δείχνουν αξεσουάρ για το επερχόμενο Apple Watch Pro‌.

    Ο UnclePan σημειώνει στην ανάρτησή του ότι “το Pro δεν είναι τετράγωνο με την παραδοσιακή έννοια, αλλά ένας νέος παράγοντας φόρμας” και τα περιβλήματα υπονοούν πράγματι ότι το κύριο σώμα του ρολογιού θα είναι στρογγυλεμένο, ενώ το πάνω χείλος του πλαισίου που συναντά η οθόνη θα είναι επίπεδη και ενδεχομένως να τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο με μια πιο επίπεδη οθόνη από το μοντέλο της Σειράς 7, πιθανώς για να παρέχει καλύτερη συνολική προστασία από κρούσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.