Wednesday, May 22, 2024

Το Apple Watch σώζει τη ζωή μιας γυναίκας που θάφτηκε ζωντανή από τον σύζυγό της

Ένα Apple Watch πιστώθηκε ότι έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας από το Σιάτλ που φέρεται να θάφτηκε ζωντανή από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατάφερε να καλέσει για βοήθεια χρησιμοποιώντας το, σύμφωνα με αναφορές.

Αυτές οι αναφορές λένε ότι η γυναίκα μπόρεσε να καλέσει το 911 και να στείλει μια ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης όταν ο σύζυγός της την άφησε για λίγο μόνη της κατά τη διάρκεια της επίθεσης, λίγο πριν την παρασύρει στο γκαράζ και σπάσει το ρολόι με ένα σφυρί.

Το NBC News αναφέρει ότι η γυναίκα της πολιτείας της Ουάσιγκτον φέρεται να θάφτηκε εν συνεχεία ζωντανή αφού συζήτησε ένα επικείμενο διαζύγιο και χρήματα με τον άνδρα αυτό.

Όταν τηλεφώνησε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η γυναίκα ακούστηκε να φιμώνεται αλλά ούρλιαζε για βοήθεια. Αργότερα είπε στους αξιωματούχους ότι ο σύζυγός της προσπαθούσε να τη βλάψει, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Βρέθηκε με “κολλητική ταινία ακόμα τυλιγμένη γύρω από το λαιμό, το κάτω μέρος του προσώπου και τους αστραγάλους της” αφού κατάφερε να διαφύγει.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Apple Watch πιστώνεται ότι βοήθησε στη διάσωση μιας ζωής, αλλά είναι σπάνιο ότι μια τέτοια περίπτωση είναι τόσο βίαιη και μέρος μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης όπως αυτή. Οι αναφορές δεν αναφέρουν αν η γυναίκα είχε ένα iPhone σε κοντινή απόσταση, αλλά με τα χέρια της δεμένα το Apple Watch ήταν αναμφίβολα η καλύτερη μέθοδος για να καλέσεις σε βοήθεια.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.