18 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η ταινία της Apple βασισμένη στην Formula 1 θα είναι η «καλύτερη ταινία με αγωνιστικά αυτοκίνητα που υπήρξε ποτέ», λέει ο Lewis Hamilton

    Ο μεγάλος αστέρας της Formula 1, Lewis Hamilton, έχει μεγάλες ελπίδες για μια ταινία που γυρίζει με το Apple TV Plus. Με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt, η ταινία θα είναι «η καλύτερη αγωνιστική ταινία που υπήρξε ποτέ», ισχυρίζεται ο οδηγός αγώνων.

    Ο Hamilton είναι μέρος του project αυτού μέσω της εταιρείας παραγωγής Dawn Apollo Films που δημιούργησε με τη μάνατζέρ του Penni Throw και σκοπεύει να φέρει ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

    «Έχω τόσο μεγάλες ελπίδες για αυτή την ταινία», είπε ο Hamilton σε συνέντευξή του στο Motorsport. Συνέχισε προσθέτοντας ότι το σχέδιο δεν είναι απλώς να γίνει μια οπτικά θεαματική ταινία – θέλει να «τραβήξει την προσοχή όλων αυτών των θαυμαστών».

    Ο Hamilton και ο Pitt δεν είναι τα μόνα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στην ταινία αυτή. Ο παραγωγός Jerry Bruckheimer, ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski και ο σεναριογράφος Ehren Kruger είναι όλοι μαζί έχοντας συνεργαστεί στο Top Gun: Maverick. Μετά τη συνάντηση με το τρίο ως μέρος των προετοιμασιών για τη συμμετοχή της ομάδας στα γυρίσματα, ο επικεφαλής της Haas Gunther Steiner είπε ότι αυτή η τεχνολογία Top Gun θα είναι χρήσιμη.

    «Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η τεχνολογία που μας έδειξαν», φέρεται να είπε ο Steiner . «Την χρησιμοποίησαν για να κάνουν το Maverick, δεν ήξερα ότι υπήρχε, οπότε νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι εκεί έξω αυτή τη στιγμή για να κάνουν κάτι τέτοιο».

    Όσο για την ίδια την ταινία, λίγα είναι γνωστά για αυτήν. Το Apple TV Plus λέει απλά ότι «ο Brad Pitt πρωταγωνιστεί ως οδηγός που βγαίνει από τη σύνταξη για να αγωνιστεί μαζί με έναν πρωτάρη οδηγό εναντίον των τιτάνων του αθλήματος». Ούτε ξέρουμε πότε θα γίνει διαθέσιμη. Αλλά δεδομένης της αυτοπεποίθησης που έχει ο Hamilton , είναι πιθανό να έχουμε το πρώτο teaser σύντομα για αυτή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.