17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Apple Watch αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο

    kGlxxOwfv5BlWkUX.medium

    Οι καταναλωτές στην Αυστραλία αλλά και σε άλλες χώρες ξεκίνησαν χθες να λαμβάνουν τις παραγγελίες του Apple Watch τους και έτσι και το iFixit παρέλαβε ένα 38mm Sport Apple Watch. Το site ως είθισται άμεσα ξεκίνησε την αποσυναρμολόγηση του για να μας αποκαλύψει τον εσωτερικό κόσμο της πρώτης αυτής wearable συσκευής.

    QgnfxATTfGUmF35J.medium

    Μετά την αφαίρεση της οθόνης η ομάδα είχε πρόσβαση στην μπαταρία που είναι μια των 205 mAh σε σύγκριση με την 300 mAh του Moto 360. Εν συνεχεία ακολούθησε η ψηφιακή κορόνα και η Taptic νέα μηχανή ενώ για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε και η κρυμμένη θύρα διαγνωστικών της συσκευής.

    5PKNgxhkWXHEC1Dd.medium

    Οι μηχανικοί του iFixit ομολόγησαν πως βρήκαν απέναντι τους τις μικρότερες βίδες που είχαν δει ποτέ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επεμβούν στα εργαλεία τους για να μπορέσουν να ανοίξουν το σασί.

    Τα αξιοσημείωτα που βρήκαν ήταν:

    • No easy disconnection here, the display cables are trapped under a springy bracket, not unlike the Touch ID cable cover of the iPhone 5s.
    • 3.8 V, 0.78 Wh lithium-ion battery
    • The microphone ribbon cable is ensnared between the inner and outer layers of the case
    • The Taptic engine is attached at the hip to the speaker, which fits into a nice recess in the case

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles