22.2 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Apple ανακεφαλαιώνει τη δεύτερη μέρα του #WWDC22 με νέο βίντεο

    Χθες, η Apple φιλοξένησε τη δεύτερη ημέρα του WWDC 2022. Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε συνεδρίες όπως η μεταφορά της κάμερας Continuity σε μια εφαρμογή macOS, η δημιουργία μιας εφαρμογής στο Swift Playgrounds και εισαγωγές σε εργαλεία και τεχνολογίες όπως κωδικοί πρόσβασης και το WeatherKit.

    Για να μας βοηθήσει όλους να επεξεργαστούμε αυτές τις πληροφορίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η Apple δημοσίευσε μια ανακεφαλαίωση της δεύτερης ημέρας του WWDC. Με οικοδεσπότη την Serenity Caldwell, το βίντεο μας δίνει επίσης μια προεπισκόπηση του τι έρχεται σήμερα.

    Μπορείτε να το ελέγξετε παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.