15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple TV+ προσλαμβάνει τον βετεράνο, στέλεχος της Disney, Ricky Strauss ως νέο επικεφαλή του μάρκετινγκ

    Η Apple προσέλαβε τον βετεράνο στέλεχος της Disney Ricky Strauss, για να αναλάβει το ρόλο του νέου επικεφαλής μάρκετινγκ για την υπηρεσία ροής Apple TV+. Η ανάθεση αυτή ακολουθεί την αποχώρηση του προηγούμενου επικεφαλής μάρκετινγκ Chris Van Amburg, τον Σεπτέμβριο.

    Ο Strauss θα εδρεύει στα γραφεία βίντεο της Apple παγκοσμίως στο Culver City, ως μέλος της ομάδας επικοινωνίας μάρκετινγκ της Apple. Θα ηγηθεί εκστρατειών μάρκετινγκ για τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες της Apple.

    Ο Strauss εργάστηκε στο παρελθόν στη Disney για σχεδόν μια δεκαετία, πιο πρόσφατα ως πρόεδρος μάρκετινγκ στη Disney+. Έφυγε από την εταιρεία στις αρχές του 2021.

    Ενώ η Apple σημείωσε επιτυχία στα βραβεία με το πρωτότυπο περιεχόμενό της, έρευνες αναλυτών δείχνουν ότι το μερίδιο αγοράς του Apple TV+ — από πλευράς τηλεθέασης και αριθμού συνδρομητών — παραμένει χαμηλό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.