14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέες ταινίες Apple TV+ που έρχονται το 2023: 7 ταινίες που πρέπει να περιμένουμε τη νέα χρονιά

    Μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα κυκλοφορίας και σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλές φανταστικές ταινίες Apple TV+ που έρχονται το 2023.

    Το 2022 ήταν μια χρονιά όπου το Apple TV+, ακόμα παραμένει νέος παίχτης στο παιχνίδι ροής περιεχομένου, απέδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί τόσο τις μικρότερες, όσο και πιο εντυπωσιακές βραβευμένες ταινίες όσο και τις γιγάντιες έναστρες υπερπαραγωγές. Η χρονιά ξεκίνησε με την παραλαβή του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το τρυφερό δράμα Coda και επίσης κυκλοφόρησε η συγκινητική μελέτη χαρακτήρων Causeway και η ιδιόμορφη δραματική ταινία Cha Cha Real Smooth. Η χρονιά έκλεισε με δύο γιγάντιες ταινίες, με τους Ράιαν Ρέινολντς και Γουίλ Φέρελ να συνεργάζονται για το χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ Spirited και τον Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστή του ισχυρού δράματος δράσης Emancipation.

    Από την εξαιρετικά στοιχεία κατασκόπων μέχρι τα ιστορικά έπη και τα αιχμηρά θρίλερ, όταν πρόκειται για νέες ταινίες στο Apple TV Plus, υπάρχουν πολλά να περιμένουμε το 2023. Συγκεντρώσαμε επτά από αυτές για να σας καθοδηγήσουμε στη διάρκεια της χρονιάς. Αξίζει να εγγραφείτε; Κρίνετε μόνοι σας με τις καλύτερες ταινίες Apple TV Plus που έρχονται το 2023.

    Argylle

    Η πιο αναμενόμενη ταινία από το 2023 της Apple είναι αναμφίβολα η κατασκοπευτική με την ονομασία Argylle.

    Προσαρμοσμένο από το αδημοσίευτο ακόμα μυθιστόρημα της συγγραφέα Έλι Κόνγουεϊ και διαθέτει ένα πολύ αστραφτερό καστ με πρωταγωνιστές τους Χένρι Κάβιλ, Σαμ Ρόκγουελ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Μπράιαν Κράνστον, Κάθριν Ο’Χάρα, Τζον Σίνα, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Αριάνα ΝτεΜπόζ, Ρομπ Ντιλένεϊ. , καθώς και η τραγουδίστρια Dua Lipa στο ντεμπούτο της στην υποκριτική.

    Ο Matthew Vaughn, ο οποίος έχει ήδη μαζέψει δισεκατομμύρια στο box office με το Stardust, X-Men: First Class, και την κατασκοπική ιστορία του Kingsman, σκηνοθετεί αυτήν την ταινία, η οποία έχει προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

    Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λεπτομέρειες για την πλοκή του Argylle, ειδικά καθώς το βιβλίο δεν έχει ακόμη εκδοθεί, αλλά ξέρουμε ότι ακολουθεί τον τίτλο του χαρακτήρα, έναν κατάσκοπο παγκόσμιας κλάσης που πάσχει από αμνησία, ο οποίος ξεγελιέται για να πιστέψει ότι είναι ο καλύτερος μυθιστοριογράφος. Μετά την επιστροφή των αναμνήσεων και των θανατηφόρων δεξιοτήτων του, τον παρακολουθούμε καθώς ορκίζεται εκδίκηση ενάντια στη σκιώδη οργάνωση για την οποία εργαζόταν, τη Μεραρχία.

    Sharper

    Ο πρωταγωνιστής της Marvel, Sebastian Stan, η βραβευμένη με Όσκαρ Julianne Moore, ο John Lithgow και ο Justice Smith του ντετέκτιβ Pikachu συνεργάζονται για αυτό το νέο θρίλερ, με τον Benjamin Caron, που εθεάθη τελευταία να σκηνοθετεί το spin-off του Star Wars, Andor, υπεύθυνο.

    Τοποθετημένο για μια μικρή παρουσίαση στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο, στην ταινία πρωταγωνιστεί η Moore ως Μαντλίν, μια απατεώνα που περνάει μέσα από το κλιμάκιο δισεκατομμυρίων του Μανχάταν. Και μέχρι στιγμής, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε.

    Όντας μια ιστορία για απατεώνες, να περιμένουμε πολλά έξυπνα κόλπα και ανατροπές, όλα τοποθετημένα στο πιο ακριβό μέρος της Νέας Υόρκης.

    Napoleon

    Το 2023, η Apple έκλεισε τον μαέστρο του Χόλιγουντ Ρίντλεϊ Σκοτ ​​και του παρέδωσε έναν αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό για να αφηγηθεί την ιστορία του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, στρατιωτικού ηγέτη και τελικού ηγέτη της Γαλλίας στις αρχές του 1800.

    Ο Joaquin Phoenix, τον οποίο ο Scott σκηνοθέτησε ως τον γλοιώδη αυτοκράτορα Commodus στο σαρωτικό έπος του Gladiator, που σάρωσε τα Όσκαρ, ηγείται ως Βοναπάρτης, σε έναν ρόλο, που αναμφίβολα θα ελπίζει ότι θα τον δει να επιστρέφει στο πρώτο τραπέζι των βραβείων.

    Η ταινία θα εξιστορεί την άνοδο στην εξουσία του ανθρώπου που θα γινόταν αυτοκράτορας της Γαλλίας μέσα από τον φακό της ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του Ζοζεφίν, την οποία θα υποδυθεί η Βανέσα Κίρμπι.

    Η παραγωγή ήταν τεράστια με έξι σεκάνς μάχης που γυρίστηκαν και ένα γύρισμα που επισκεύασε έναν από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς ναούς του Ηνωμένου Βασιλείου για να αναδημιουργήσει την Παναγία των Παρισίων.

    Tetris

    Ο Taron Egerton έκανε το Black Bird, ένα από τα καλύτερα δράματα του Apple TV Plus, το 2022, και επιστρέφει στην πλατφόρμα το 2023 με το Tetris, το οποίο θα ζωντανέψει τις νομικές μάχες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για την ιδιοκτησία του παιχνιδιού.

    Ο Jon S. Baird, ο οποίος σκηνοθέτησε την αναγνωρισμένη βιογραφική ταινία Stan & Ollie, βρίσκεται στο τιμόνι, με τον Egerton να υποστηρίζεται από τον Toby Jones και τον Nikita Yefremov στο καστ.

    Killers of the Flower Moon

    Περιμέναμε πολύ καιρό για να δούμε το Killers of the Flower Moon, με τις εργασίες να ξεκινούν το 2016 για την προσαρμογή του βιβλίου του David Grann, ένα χρόνο πριν βγει στην πραγματικότητα. Γιατί είναι όλοι τόσο ενθουσιασμένοι; Γιατί ενώνει ξανά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Μάρτιν Σκορσέζε και εκεί πάντα περιμένεις κάτι μοναδικό.

    Διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920, η ταινία θα αφηγηθεί το τραγικό επεισόδιο στην ιστορία της φυλής των ιθαγενών Αμερικανών Osage, μέλη της οποίας συνεχίζουν να δολοφονούνται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, πυροδοτώντας μια μεγάλη έρευνα του FBI. Είναι μια έρευνα που έγινε ακόμη πιο περίπλοκη μετά την ανακάλυψη τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου στη γη Osage…

    Εκτός από τον Ντι Κάπριο, ο Σκορσέζε έχει επιλέξει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Τζέσι Πλέμονς, τη Λίλι Γκλάντστοουν και τον Μπρένταν Φρέιζερ, με τον Έρικ Ροθ, συγγραφέα της νέας εκδοχής του Dune, να έχει το σενάριο της ταινίας.

    Με προϋπολογισμό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, οι προσδοκίες είναι αρκετά υψηλές, αλλά με αυτό το καστ και τη δημιουργική ομάδα, δύσκολα θα αποτύχει αυτό το project.

    Spellbound

    Αφού γνώρισε την επιτυχία με την οικογενειακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, Luck, το καλοκαίρι του 2022, η Apple συνεργάστηκε ξανά με την παραγωγό Skydance για μια άλλη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων.

    Η σταρ του West Side Story, Rachel Zegler, δίνει την φωνή της στην Ellian, μια νεαρή κοπέλα που πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαγικές της δυνάμεις αφού της ανατίθεται το αξιοζήλευτο καθήκον να σπάσει το ξόρκι που έχει χωρίσει το βασίλειό της στα δύο, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την οικογένειά της από τις μάλλον άσχημες σκοτεινές δυνάμεις.

    Εκτός από την Zegler, τη φωνή τους δίνουν η Nicole Kidman, ο Javier Bardem, ο John Lithgow, η Jenifer Lewis και ο Nathan Lane.

    Ghosted

    Δεν ξέρουμε πολλά για την πλοκή του Ghosted, αλλά ξέρουμε ότι πολλά ταλέντα εντός και εκτός οθόνης έχουν συμμετάσχει στη δημιουργία της. Οι Chris Evans, Ana de Armas, Adrien Brody και Amy Sedaris θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό, ο Dexter Fletcher του Rocketman θα το σκηνοθετήσει και ο σεναριογράφος του Deadpool Rhett Rheese και ο Paul Wernick το έχουν γράψει.

    Πέρα από αυτό, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για μια ρομαντική περιπέτεια δράσης υψηλής σύλληψης και φτάνει στο τέλος του 2023. Ωστόσο, με αυτήν τη δημιουργική ομάδα θα είναι μια επιτυχία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.