17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple TV+ αποκαλύπτει την τρίτη σεζόν του Ted Lasso και μια σειρά άλλων τρέιλερ | Δείτε τα εδώ

    Η Apple παρουσίασε τις επερχόμενες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της στην περιοδεία Τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης. Στην εκδήλωση, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η τρίτη (και πιθανώς τελευταία) σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς Ted Lasso θα επιστρέψει την άνοιξη. Η Apple δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας ούτε δυστυχώς κάποιο trailer για αυτό.

    Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρεία δημοσίευσε μια σειρά νέων τρέιλερ για ορισμένες από τις επερχόμενες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της — στην πραγματικότητα πέντε.

    Η πρώτη είναι για το Shrinking, μια νέα κωμική σειρά με πρωταγωνιστές τους Jason Segel και Harrison Ford που “ακολουθεί έναν πενθούντα θεραπευτή (που τον υποδύεται ο Segel) που αρχίζει να παραβιάζει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του ακριβώς τι σκέφτεται. Αγνοώντας την εκπαίδευση και την ηθική του, διαπιστώνει ο ίδιος κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων…συμπεριλαμβανομένης της δικής του».

    Το επόμενο είναι το Hello Tomorrow!, μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Billy Crudup, ο οποίος «ηγείται μιας ομάδας συναδέλφων πωλητών που είναι αποφασισμένοι να αναζωογονήσουν τις ζωές των πελατών τους κάνοντας μίσθωση στο φεγγάρι».

    Η Apple κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser trailer για το The Big Door Prize, μια νέα σειρά που «αφηγείται την ιστορία μιας μικρής πόλης που αλλάζει για πάντα όταν μια μυστηριώδης μηχανή εμφανίζεται στο γενικό κατάστημα, που υπόσχεται να αποκαλύψει τις πραγματικές δυνατότητες ζωής κάθε κατοίκου».

    Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης το trailer για το The Reluctant Traveler, μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Eugene Levy και τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή τη σειρά 8 μερών, ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός “βγαίνει από τη ζώνη άνεσής του και μας μεταφέρει σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του κόσμου”.

    Το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε η Apple ήταν για το Dear Edward, μια “σπαρακτική, επιβεβαιωτική και ανεβαστική ιστορία για την επιβίωση, την ανθεκτικότητα, τη σύνδεση και την εξέταση αυτού που μας κάνει ανθρώπους. Βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, το Dear Edward έχει πρωταγωνιστές τους Κόνι Μπρίτον και Τέιλορ Σίλινγκ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.