23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πώς να χρησιμοποιήσετε τους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας στο HomePod και στο HomePod Mini

    Τον Ιανουάριο του 2023, η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση λογισμικού HomePod 16.3 που προσθέτει ανίχνευση υγρασίας και θερμοκρασίας στο ‌HomePod δεύτερης γενιάς και σε όλα τα μοντέλα HomePod mini. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αυτές.

    Τον Ιανουάριο του 2023, η Apple ανακοίνωσε ένα πλήρους μεγέθους HomePod δεύτερης γενιάς με αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση του εσωτερικού κλίματος, αλλά κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση λογισμικού που έφερε την ίδια λειτουργικότητα στα υπάρχοντα μοντέλα HomePod mini.

    Το ‌HomePod mini της Apple ήταν γνωστό ότι είχε αχρησιμοποίητους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας, αλλά τώρα η Apple έχει ενημερώσει το λογισμικό, αυτοί οι αισθητήρες έχουν διαθέσιμες λειτουργίες και στο μικρότερο έξυπνο ηχείο. Δυστυχώς, αυτοί οι αισθητήρες δεν περιλαμβάνονται στο HomePod πρώτης γενιάς.

    Για να λάβετε μια ανάγνωση από τους αισθητήρες, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το iPhone ή το iPad σας σε 16.3 ή νεότερη έκδοση, η οποία θα σας επιτρέψει να ενημερώσετε το λογισμικό HomePod στην 16.3 και, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή Home στο iPhone ή το iPad σας.
    2. Επιλέξτε το σπίτι σας και, στη συνέχεια, το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται το ‌HomePod.
    3. Εναλλακτικά, πατήστε το κουμπί Κλίμα στο επάνω μέρος της κύριας οθόνης για το σπίτι σας.
    4. Αναζητήστε τις ενδείξεις Θερμοκρασία και Υγρασία στο επάνω μέρος της οθόνης. Εάν έχετε πολλούς αισθητήρες θερμοκρασίας στο δωμάτιο, θα εμφανίσει έναν μέσο όρο από αυτούς. (Εάν μόλις ενημερώσατε το ‌HomePod, οι αισθητήρες μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για τη βαθμονόμηση.)
    5. Αγγίξτε την ένδειξη και μετά πατήστε ξανά το κουμπί του αισθητήρα για πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές.
    6. Στην κάρτα μενού που εμφανίζεται, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του αισθητήρα, να αλλάξετε σε ποιο δωμάτιο είναι συνδεδεμένο, να ελέγξετε την κατάστασή του και να προσθέσετε έναν αυτοματισμό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.