21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Apple Silicon Mac Pro λέγεται ότι διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με το μοντέλο του 2019, χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης RAM από το χρήστη

    Το επερχόμενο Mac Pro με Apple silicon θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το μοντέλο του 2019, χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης της RAM από τον χρήστη, δεδομένης της αρχιτεκτονικής του πυριτίου της Apple all-on-chip.

    Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Mac Pro της Apple, το οποίο είναι το τελικό προϊόν για τη μετάβαση σε επεξεργαστές της Apple, θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον ‌Mac Pro από το 2019. Σε αντίθεση με το τρέχον που βασίζεται στην Intel, το επερχόμενο μοντέλο δεν θα διαθέτει επίσης την δυνατότητα αναβάθμισης RAM από το χρήστη.

    Σε μια άλλη απογοήτευση, το νέο Mac Pro θα μοιάζει πανομοιότυπο με το μοντέλο του 2019. Θα λείπει επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό από την έκδοση Intel: RAM με δυνατότητα αναβάθμισης από το χρήστη. Αυτό συμβαίνει επειδή η μνήμη είναι συνδεδεμένη απευθείας με τη μητρική πλακέτα του M2 Ultra. Ωστόσο, υπάρχουν δύο υποδοχές αποθήκευσης SSD και [χώροι] για γραφικά, πολυμέσα και κάρτες δικτύου.

    Ο Gurman ανέφερε ότι η Apple ακύρωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός μοντέλου υψηλότερης τεχνολογίας του επερχόμενου Mac Pro με 48 πυρήνες CPU και 152 πυρήνες GPU λόγω του υψηλού κόστους και της πιθανής εξειδικευμένης αγοράς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.