16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple AR/VR Headset θα έχει ‘Pancake Lenses’ που θα επιτρέπουν περισσότερο φως και έναν πιο εργονομικό σχεδιασμό

    Οι φήμες θέλουν την Apple μέχρι το τέλος του 2022 να κυκλοφορεί το πρώτο της AR/VR headset με τις αποστολές του να κορυφώνονται κατόπιν το πρώτο τρίμηνο του 2023 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo.

    apple mixed reality headset mockup feature purple


    Ο Kuo αναφέρει πως το headset αυτό επαυξημένης και ψηφιακής πραγματικότητας και έχει 2 “3P pancake lenses,” ένα σύστημα φακών δηλαδή με αναδιπλούμενο σχεδιασμό που θα επιτρέπει την είσοδο περισσότερου φωτός ενώ παράλληλα θα βοηθήσει σε μια πιο εργονομική και compact σχεδίαση αλλά και σε μικρότερο βάρος.

    Το The Infomation πέρυσι είχε κοινοποιήσει το παραπάνω render από αυτή την νέα συσκευή της Apple ονομάζοντας το ως ένα πρωτότυπο τελικό.

    Την ίδια στιγμή ο αναλυτής Ross Young και αυτός με την σειρά του δίνει βάση στα παραπάνω τονίζοντας πως το headset αυτό της Apple θα αποτελείται ουσιαστικά από 3 οθόνες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.