22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα νέα Garmin Venu 2 Plus Smart Watch φέρνουν ενσωμάτωση της Siri

    H εταιρεία Garming ανακοίνωσε στα πλαίσια του CES 2022 το νεότερο της smart watch που ακούει στο όνομα Venu 2 Plus και το οποίο φέρνει ένα μικρόφωνο με ενσωμάτωση της Siri.

    garmin smart watch


    Με την προσθήκη του μικροφώνου λοιπόν το Venu 2 Plus θα είναι συμβατά με την Siri όταν συνδεθούν μέσω Bluetooth σε ένα iPhone. Η ενσωμάτωση αυτή θα προσφέρει τα ίδια Siri χαρακτηριστικά που έχουμε στο iPhone και έτσι ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει μηνύματα, να κάνει κλήσεις, να κάνει ερωτήματα και πολλά ακόμη.

    Η κάσα του νέου αυτού smart watch είναι στα 43mm και έχει μια κυκλική οθόνη που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον σχεδιασμό του Apple Watch. Φυσικά έρχεται με μια σειρά χαρακτηριστικών υγείας όπως μέτρηση καρδιακών παλμών, μέτρηση αναπνοών, μέτρηση ύπνου και μέτρηση οξυγόνου.

    Η αυτονομία του σύμφωνα με την εταιρεία είναι η 9 ημέρες ενώ παράλληλα είναι συμβατό και με Android συσκευές.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.