14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Angry Birds Classic επέστρεψε στο App Store με νέα μηχανή και χωρίς in-app αγορές

    Το Angry Birds είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά όλων των εποχών, με διαφορετικές εκδόσεις που εισάγονται από το 2009. Η Rovio, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, φέρνει τώρα το αρχικό παιχνίδι Angry Birds πίσω στο App Store με μια νέα μηχανή και χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

    Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το παιχνίδι έχει ανακατασκευαστεί πλήρως με τη μηχανή Unity για μια πιο βιώσιμη εμπειρία σε διαφορετικές συσκευές και πλατφόρμες. Ωστόσο, ο Rovio διαβεβαιώνει ότι η εταιρεία έχει διατηρήσει κάθε πτυχή του αρχικού παιχνιδιού Angry Birds σε αυτή τη νέα έκδοση.

    Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα έκδοση είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια Angry Birds, η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες της όταν πρόκειται για το επιχειρηματικό μοντέλο. Αντί για ένα παιχνίδι freemium με επιπλέον περιεχόμενο επί πληρωμή, το Angry Birds Classic δεν έχει αγορές ή διαφημίσεις εντός εφαρμογής – όπως παλιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.