Friday, May 17, 2024

Η Apple ανακοινώνει νέο κατάστημα στη Νότια Κορέα με wallpaper διαθέσιμα για το iPhone, iPad και Mac

Η Apple ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης στη Νότια Κορέα θα ανοίξει σύντομα στη γειτονιά Myeongdong της Σεούλ.

Το Apple Myeongdong θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10 π.μ τοπική ώρα. Λόγω της πανδημίας, η συμμετοχή στα εγκαίνια θα απαιτήσει κράτηση, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί μέσω του ιστότοπου της Apple από την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 8 π.μ τοπική ώρα.

Για να γιορτάσει τα μεγάλα εγκαίνια, η Apple μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο και κατέστησε διαθέσιμη μια ειδική ταπετσαρία για λήψη για το iPhone, το iPad και το Mac.

Μπορείτε λοιπόν να πάτε εδώ και να την κάνετε λήψη από το κουμπί download wallpapers.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.