18.2 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Το Adobe Lightroom αποκτάει Denoise με τεχνητή νοημοσύνη, Curves in masking, νέες προσαρμοστικές προεπιλογές, κ.α

    Η Adobe κυκλοφορεί σήμερα με μια σημαντική ανοιξιάτικη ενημέρωση για το Lightroom που περιλαμβάνει νέες βελτιώσεις που υποστηρίζονται από το Sensei AI για να κάνουν την επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο πιο διαισθητική και απρόσκοπτη. Νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες με τις πιο πρόσφατες προσαρμοστικές προεπιλογές, υπάρχουν πλέον Curves in masking, ένα νέο εργαλείο AI Denoise και πολλά άλλα.

    Σήμερα, η Adobe αποκαλύπτει νέες καινοτομίες Al στο οικοσύστημα Lightroom – Lightroom, Lightroom Classic, Lightroom Mobile και Web – που διευκολύνουν την επεξεργασία φωτογραφιών σαν επαγγελματίας, ώστε ο καθένας να μπορεί να ζωντανέψει τα δημιουργικά τους οράματα οπουδήποτε υπάρχει έμπνευση. Οι νέες δυνατότητες Adobe Sense Al-powered ενισχύουν τη διαισθητική επεξεργασία και τις απρόσκοπτες ροές εργασίας. Οι διευρυμένες προσαρμοστικές προεπιλογές και οι κατηγορίες κάλυψης για επιλεγμένα άτομα διευκολύνουν την προσαρμογή των λεπτών λεπτομερειών από το χρώμα του ουρανού έως την υφή της γενειάδας ενός ατόμου με ένα μόνο κλικ.

    Για να δείτε ό,τι νέο υπάρχει με το νέο Lightroom, μεταβείτε στον οδηγό χρήσης της Adobe. Η εταιρεία λέει ότι όλες αυτές οι πιο πρόσφατες λειτουργίες είναι διαθέσιμες τώρα και μπορούν να ληφθούν στην εφαρμογή Creative Cloud Desktop (λειτουργίες που ισχύουν και για iOS/Android αρχίζουν να κυκλοφορούν παγκοσμίως σήμερα).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.