18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ο Tim Cook παρευρίσκεται στα εγκαίνια του καταστήματος Apple BKC στη Βομβάη της Ινδίας

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook εγκαινίασε σήμερα επίσημα το πρώτο κατάστημα λιανικής της εταιρείας στην Ινδία, ανοίγοντας τις πόρτες του, καλωσορίζοντας τους πρώτους πελάτες και ποζάροντας για selfies έξω από το Apple BKC.

    Το νέο εμβληματικό κατάστημα βρίσκεται στην οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, τη Βομβάη, σε ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο στο Bandra-Kurla Complex – εξ ου και «BKC» στον τίτλο – στην κύρια επιχειρηματική περιοχή της πόλης. Η Apple λέει ότι είναι μια από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές τοποθεσίες Apple Store στον κόσμο, με αποκλειστική ηλιακή συστοιχία και μηδενική εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα για τις λειτουργίες καταστημάτων.

    Το κατάστημα είναι λειτουργικά ουδέτερο από άνθρακα, λειτουργεί με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι το αποκορύφωμα των συνεχών προσπαθειών της Apple να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών, οι οποίες περιελάμβαναν την παραγωγή ορισμένων από τα προϊόντα της σε τοπικό επίπεδο. Η Apple πρόκειται να ανοίξει άλλο κατάστημα στην πρωτεύουσα το Νέο Δελχί την Πέμπτη και ο Cook έχει προγραμματιστεί να παρευρεθεί. Ο Cook αναμένεται επίσης να συναντήσει τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι κατά την επίσκεψή του. Είναι το πρώτο ταξίδι του CEO της Apple στην Ινδία εδώ και επτά χρόνια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.