15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των 14-ιντσών και 16-ιντσών MacBook Pro

    Αν περιμένετε τα επερχόμενα M1X MacBook Pro μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρει πως τα 14 ιντσών και 16 ιντσών νέα MacBook Pro βρίσκονται πλέον σε μαζική παραγωγή.

    Ακόμη βέβαια δεν έχουμε κάποια ένδειξη για το πότε θα τα ανακοινώσει η Apple….

    Έχουμε ακούσει διαφορετικές ημερομηνίες για το πότε να τα περιμένουμε με κάποιες να τα φέρνουν μέσα στο καλοκαίρι ενώ η πιο πεσιμιστικές τα δείχνουν για Νοέμβριο.

    Το Digitimes είχε αναφέρει πως θα γίνουν διαθέσιμα αργά μέσα στο τρίτο τρίμηνο που δείχνει τον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 13 αλλά οι ελλείψεις σε chips σε παγκόσμια κλίμακα ίσως δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Όντως κάποιοι υποστηρίζουν πως η Apple είχε ως αρχικό πλάνο για αυτά τα Macs το WWDC και παρουσίαση τους εκεί αλλά δεν το κατάφερε για τον παραπάνω λόγο.

    Ο τρέχων μήνας είναι δύσκολος για ανακοινώσεις και έτσι μάλλον πάμε για Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο.

    Σήμερα σύμφωνα με το Digitimes 

    “H Apple ξεκίνησε την μαζική παραγωγή των νέων MacBook Pro με μηνιαία να υπολογίζεται η παραγωγή 600,000 με 800,000 συσκευών για την περίοδο από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο.”

    Η Apple φαίνεται να είναι αισιόδοξη για τις πωλήσεις αυτών των MacBook υπολογίζοντας πως θα πουλήσει περί τα 23 εκατομμύρια MacBooks μέχρι το τέλος του χρόνου σημειώνοντας μια ετήσια αύξηση κατά 15%.

    Τα νέα μηχανήματα θα ξεχωρίζουν φυσικά για τις αποδόσεις τους και την αυτονομία τους εξαιτίας του νέου M1X επεξεργαστή που το Bloomberg τον θέλει με συνολικά 10 πυρήνες και με RAM που θα φτάνει μέχρι τα 64GB.

    Επίσης αναμένουμε νέο σχεδιασμό, mini-LED οθόνες και αφαίρεση της Touch Bar αλλά και περισσότερες θύρες σύνδεσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.